Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/ouronewaytickettocanada.com/public_html/wp-content/themes/journey/framework/options/core/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Het leven op concours: work hard, play hard
Working Holiday Visa

Work hard, play hard

By
on
February 27, 2013

Ik ben nog steeds in Californie, waar we leven volgens het motto:

Work hard, play hard

Ons stekje

We wonen hier in een super mooi huis in een compound, waar ik een kamer en kingsize bed deel met mijn collega Jess. Wij hebben ook onze eigen ensuite badkamer: 4 keer zo groot als onze badkamer in Calgary met bad, douche en inloopkast. Op wandelafstand bevindt zich een vijver en golfterrein en we hebben zelfs toegang tot een zwembad, hot tub en fitness. De buurt is niet zo veilig blijkbaar, vandaar de beveiligde compound. We vermijden ook braaf Indio city wanneer we van het werk naar huis rijden. Quote van onze stalmanager: “OMG, don’t go on Harrison, people get shot there!” Lichtelijk overdreven, maar we zullen het er maar niet op wagen. We rijden rond met een Dodge personenwagen. Ik ben de enige +25 en dus de designated driver. Onze accomodatie, auto en benzine worden allemaal betaald door onze werkgever. Allemaal heel luxe.

large_140.jpg
DSCN1325.jpg
90_DSCN1327.jpg

Vrije tijd

Onze vrije dagen zijn precious! We werken 12 uur per dag, op z’n minst. Tijdens onze vrije dagen bezochtten we reeds Santa Monica, Palm Springs, San Diego en Joshua Tree National Park. Echt zoals in de films. Tijdens onze trip naar San Diego zaten we bijna in Mexico trouwens. We zagen ineens een bordje voorbijflitsen: Tijuana: 4 miles. Oeps… De outletmall werd ook al een paar keer bezocht en sommige dagen loungen we lekker aan het zwembad en in de hottub. En voor de rest leven we dus ongeveer op de show grounds.

TAGS

LEAVE A COMMENT

Liesbeth
Calmar, AB

Hallo, ik ben Liesbeth en samen met mijn vriend Rik verhuisde ik op 30 december 2016 naar Canada. Met deze blog willen we jullie laten meegenieten van onze avonturen, van het eerste opzoekwerk tot het opbouwen van ons nieuwe leven in Canada.

Quotes
Subscribe

Photos